O nás

niekoľko slov o násAk potrebujete chutnú, ľahodnú, peknú a jedinečnú tortu - ste na správnej adrese.

Richard Gottstein

Richard Gottstein

Počiatky našej cukrárskej výroby sa začali odvíjať v roku 2007 v Trnave, kedy sa vrátil majster cukrár Richard Gottstein, spoluzakladateľ našej spoločnosti zo svojho pôsobiska vo Švédsku. Práve odtiaľ si priniesol aj svoje know how výroby tradičných švédskych, ale aj iných svetových tort a zákuskov.

"Som cukrár od roku 2000 do 2007 pôsobiaci vo švédskom Štokholme. V roku 2007 som otvoril cukrársku výrobu na Slovensku v Trnave. Venujem sa výrobe tradičných švédskych, ale aj iných svetových tort a zákuskov. Potrpím si na kvalitu surovín a preto si suroviny a dodávateľov  starostlivo vyberám. Pracujem s pravým marcipánom, mandľami, vždy čerstvým ovocím..."

 
Naše cukrárstvo vám ponúka úplne iné torty než na aké ste zvyknutí. Bezmaslové plnky potešia aj najnáročnejších z vás, ktorí si potrpíte na líniu a pritom chcete mať z torty aj pôžitok.

Môžete si vybrať z nasledovných pudingových plniek:

vanilková  ●  jahodová  ●  fuit  ●  coctail  ●  citrónová  ●  čučoriedková  ●  karamelová  ●  írsky krém  ●  kakaová  ●  mandľová

 
Jedlé fotografie

Samozrejme, musíme spomenúť aj našu špecialitu, tortu s fotografiou. Zosobní túto pochúťku pre vás a vašich blízkych. Svadobná torta s fotkou novomanželov v reálnom čase. Pri objednávke takejto svadobnej torty sa dohodneme kedy máte fotenie a kedy nám viete mailom poslať fotku, ktorú by ste chceli mať na torte. Do hodiny mate potom tortu na sále.